Kunagisest bändist Destiny’s Child tuntud lauljanna Kelly Rowland väisas eile kaunis punases kleidis Cannes’i filmifestivali. Tema blondid kiharad olid sätitud lihtsasse soengusse. Ehetena sillerdasid ta kõrvas kaunid kõrvarõngad ning Kelly kaelas säras nendega sobiv uhke kaelakee.

Välimusest rohkem püüdis Kelly pilke aga oma käitumisega punasel vaibal. Kui ta treppidest üles kõndis, tekkis tal turvameeskonnaga verbaalne erimeelsus. Turvatöötaja oli tõstnud oma käe üles, et suunata ja juhendada Kellyt punasel vaibal. See lauljannale ei meeldinud ja ta hakkas töötajaga riidlema.

Kelly paistis turvatöötajat noomides raevukas ja viibutas ta suunas oma sõrme, et naissoost töötajat manitseda. Turvatöötaja vastas midagi Kellyle ning see mõjus lauljannale niimoodi, et ta pöördus taas tema poole. Kelly jätkas trepist üles kõndides oma tiraadi turvatöötaja suunas, kuid paistis lõpuks rahunevat.

Kelly Rowland riidles punasel vaibal turvatöötajaga

Kelly näpuga vehkimine jäi ka videole, mis sotsiaalmeedias ääretult populaarne on.

Pole teada, mis erimeelsus lauljanna ja turvatöötaja vahel aset leidis, et Kelly niivõrd tugevalt sellele reageeris. Samas pole see esimene kord, kui Kelly reaktsioon teatud olukorrale tähelepanu pälvinud on. Veebruaris oli ta ootamatult loobunud telesaate „Today’s Show“ kaasjuhtimisest. Toona ametlikku põhjust ei selgunud, kuid väidetavalt loobus Kelly saate juhtimisest, kuna ta polnud oma riietusruumiga rahul, vahendab Daily Mail. Teised allikad aga väitsid, et Kelly lahkus saatest seetõttu, et üks saatejuhtidest kohtles teda lugupidamatult.