Teise lapse ootel Lust avaldas sotsiaalmeedias, et jaanuaris võitles tohutu iivelduse ja oksendushoogudega. „Mõtlesin, kuidas küll hakkama saan...aga nii nagu Oliivi puhul on ka teise lapse puhul sama- nagu tööle tuled või tööd tegema hakkad- enesetunne paraneb! Ja näe! Ära tegime kõhubeebiga tervelt 17 saadet sel hooajal! Uskumatu kui tugevad me naised ikka oleme! Ise ka ei usu!“ hõiskas Lust Instagramis, kus poseerib Postimehe toimetuses.

Nüüd naudib Lust koos oma perega kuuma kevadpäikest Kreekas. „Hommikul kell 5 äratasid meid Korfu kuked. Pean tunnistama, et nad kirevad täpselt samamoodi nagu meie omad maal vanaema juures,“ muljetas Lust oma Instagrami story’is reisi esimesest hommikust.

Katrin Lust puhkusel.
Katrin Lust puhkusel.

Lust tegi märtsikuu alguses teatavaks uudise, et on teise lapse ootel ning kahene tütar Olivia saab suvel väikese õe. Lust avaldas aprillikuu keskel oma Instagrami story’is, et ootab teist tüdrukut ja tema sünnikuupäevaks on 12. juuli. Lusti sõnul on tal tütrekesele ka nimi valmis mõeldud, aga seda ta avaldama ei kippunud.