Tommy Cashi nõudmised erinevad teiste artistide omast nii mõneski kohas ja pani kulmu kergitama. Nii soovib artist enda käsutusse kogenud patsipunujat ja tasemel meikarit. Samuti pole sage nõudlus valgete sokkide järgi, kuid kuna need on artisti lavaimago juurde kuulunud pikka aega, siis see oli igati ootuspärane soov.

Oma kindel maitse on Tommy Cashil ka tubaka osas. Nimelt sobivad talle sordid „Bright Blue“, „Amber Leaf“ või „Golden Virginia“. Joogivalikus kõigub staari maitse üllatavalt palju: laual peavad olema nii Moët & Chandon Brut Impérial Rosé kui ka Jägermeister.

Arusaamatuks jäi aga Tommy Cashi nõudmine tee osas. „Nimelt soovis artist rohelist teed, mis pidi olema hea kvaliteediga, täpsustamata maitseeelistust, kuid kõigest kahe grammi jagu,“ kommenteeris Õllesummeri peaprodutsent Reno Hekkonens. „Me otsustasime siiski muretseda lava taha mitmeid rohelise tee sorte ja ikka normaalses koguses, mitte kahe grammi kaupa,“ lisas ta.

Tommy Cashiga samal päeval esinevad Õllesummeril Smokie (UK), Slade (UK), Anne Veski, Ines, Trad.Attack!, Smilers, Rita Ray, Mari-Leen Kaselaan jpt. Õllesummerile ehitatakse kokku üheksa suuremat teemaala. Lisaks pealavale leiab peoalalt Nautimus jazzi-, laste-, eesti muusika-, roki-, Saku-, Pringles’i-, whiskey- ja Aperoli alad. Veel luuakse festivalile mitmeid meelelahutuskohti, kokteili- ja veinibaare, toidutänav ja foodtruck’ide ala.

Õllesummer toimub Tallinna Lauluväljakul 3.-6. juulini.