Eleryni sõnul on „Vastassuunas’’ album, mis jääb alati meenutama üht ilusat tormilist armastust. „Kogesin tundeid, mida ma ei olnud kunagi tundnud, niisiis veetsin palju aega klaveri taga kõiki neid emotsioone ja mõtteid välja kirjutades. See oli minu jaoks omaette teraapia. Ma fännan seda emotsionaalset ja ausat kogumikku, sest see on nii minu nägu,“ jagas muusik.

Debüütalbumi teine osa sisaldab endas 4 värsket lugu, nende hulgas Erki Pärnoja produtseeritud imeilus duett „Kuule ja tagasi“, millel teeb kaasa ka Jüri Pootsmann.

„Vastassuunas“ sisaldab lugusid, mis on salvestatud Londonis, Stockholmis, Helsinkis ja Tallinnas, sh „Hällilaul“ on jõudnud albumile otse Eleryni enda magamistoast ning „Laul on meist“ sündis plaadifirma kontoris Telliskivi loomelinnakus.

Produtsentidena teevad albumil kaasa ansambli Night Tapes liige Sam Richards, Erki Pärnoja, Aleksi Liski, Ludwig Westby, Eila Häggström, Samuel Mackegård ning Frederik Küüts.

23. mail tõi Eleryn oma muusika esmakordselt Paavli kultuurivabriku lavale, andes seal oma esimese soolokontserdi uue bändiga. Koosseisu kuuluvad Kristjan Kallas trummidel, Mattias Tirmaste bassil ja Siim Hendrik Saar kitarril. Külalisesinejatena astusid üles Jüri Pootsmann ja Andreas Poom.