„See kõik ei oleks olnud võimalik ilma gameboy tetriseta. Jaanuaris toimus mul kooli raames töövarjupäev ning huvi pärast kirjutasin ühele oma lemmik Eesti artistile, gameboy tetrisele. Minu suureks üllatuseks vastas ta, et kui võtame asja plaani ja leiame sobiva päeva, siis võtaks ta mind hea meelega endaga kaasa. Kui päev kätte jõudis, külastasime Ballzy peakontorit ja käisime väiksel photoshoot’il. Päeva lõpuks jõudsime stuudiosse, kus otsustas gameboy tetris mind proovile panna. Minu õnneks oli stuudios juba kohal imeline produtsent Markus Palo, kes nõustus jääma koos meiega kauemaks. Hakkasime seda lugu vaikselt kirjutama, mille käigus andis gameboy tetris mulle kui algajale vahepeal väärtuslikke näpunäiteid,“ räägib matho oma loo valmimisest.

„Algne plaan oli luua rahulikuma ja veidi teistsuguse stiiliga laul, kuniks gameboy tetrisel tuli idee teha sellest hoopis drum&bass lugu. Meile kõigile tema idee väga meeldis, kuna see tõi loole uue energia ja andis kohe palju juurde,“ ütleb debüütsingliga välja tulnud matho.

„“Kas mind tead?“ puhul on huvitav see, et kui olen küsinud mitmelt inimeselt, mida nad arvavad selle sõnadest ja mõttest, siis igaüks on tõlgendanud loo sõnumit erinevalt, mis teebki selle just eriti põnevaks. Seetõttu eelistan jätta oma tõlgenduse enda teada, et iga kuulaja saaks looga suhestuda omal moel.

Hakkan kindlasti ka edaspidi uut muusikat välja andma ja ei plaani kuhugi kaduda. Olen veel noor ning mul on rohkelt aega oma stiili arendamiseks. Minu eesmärk on tuua tulevikus Eesti muusikamaastikule midagi uut ja värsket, mis kõnetaks inimesi ja läheks neile korda,“ lausub noor muusik.

Lugu on alates 24. maist kõikidel voogedastusplatvormidel kuulatav.