Pärnu toidutänav pakkus nii peenemaid maitseelamusi kui ka juba tavaks saanud lemmikuid.

Kokku oodati Pärnu toidufestivalile üle 70 söögipakkuja. Päeva sisustas burgerisöömise võistlus, erinevad muusikalised DJ-setid ja lasteala. Üritus algas kell 12.00 ja lõppeb kell 23.00.

Laupäeval Pärnu kesklinnas toimuva Pärnu toidutänava tõttu sulgetakse Lai tänav alates Vee tänavast kuni Pärnu Keskuse parkla sissesõiduteeni reede õhtul alates kella kuuest kuni pühapäeva hommikul kella kuueni liikluseks, ümbersõit on korraldatud Pika tänava kaudu.

Ajal, mil Laia tänava algus on suletud, ei saa Vee tänavalt Laiale tänavale sõita. Erandina lubatakse läbi kohalikud elanikud ning kontserdimaja ja muuseumi töötajad. Port Artur 2 poolt tulles saab Ringi tänavast edasi sõita kuni 150 meetrit Pärnu Keskuse juures asuva parkla esimese sissesõiduteeni, Pärnu Keskuse ja kontserdimaja vaheline tee jääb juba suletavasse alasse. Laia tänava garaažiomanikud lubatakse garaažide juurde.

Neil, kes tahavad autoga minna Pärnu Keskuse või Port Artur 2 juurde, on võimalik kasutada Ringi ja Aia tänavat. Kes tahab Kesklinna sillale sõita, saab kasutada Pikka tänavat.