Noore kuningliku välimus on sotsiaalmeedias pannud inimesed imestama selle üle, et kui palju on George hakanud sarnanema oma tulevasest kuningast isaga. Mitte, et isa ja poeg näeksid hetkel sarnased välja, vaid pigem kõrvutatakse George’i ja seda, milline William eelmise sajandi 90ndatel välja nägi. Ka temal on toona veel pea kiharaid täis ning sai teha täpselt samasugust soengut, nagu tema vanimal pojal nüüd on.

Kuid isa-poja duol oli laupäevasel jalgapllimatšil ka teisi sarnasusi. Nimelt olid nii William kui ka George pannud selga täpselt samasugused tumesinised ülikonnad ning valinud kaela ümber sarnased triibulised lipsud. Briti tabloidide sõnul olid isegi printside liigutused karikafinaali vaadates sarnased ning tundus, et William ja George said mõneks tunniks unustada printsess Catherine’i ümber käivad mured.

Kuigi pisiprints on alles 10-aastane, siis on selge, et George on pärinud oma ema ja isa enesekindluse. Kauges tulevikus kuninga tiitlit kandvat poissi võis näha näiteks Manchester City peatreeneri Pep Guardiolaga paari sõna vahetamas, kui ta pärast matši temast mööda kõndis. Samuti rääkis George lühidalt ka Manchester Unitedi endise peatreeneri Sir Alex Fergusoniga, keda paljud jalgpallurid isegi kardavad kõnetada.

Prints George oma isa Williamiga karikafinaali nautimas.

Prints William 1995. aastal oma isa Charlesiga.