Mees, kellega kohtumise üle Ari Matti (32) ülimalt õnnelik oli, kannab nime Jose Antonio Diaz, tuntud ka kui Joey „CoCo“ Diaz. CoCo on Kuuba-Ameerika päritolu stand-up koomik ja näitleja. „Kui ma oma koomiku karjääri alustasin, kuulasin Joey komöödiaalbumeid lõputult. „Võim, mida ta laval olles omab ja viis, kuidas ta sõu algusest lõpuni publikut naljadega ründas, mõjutas mind tugevalt.“

Mustonen jaoks oli CoCo lavale toomine enda etteaste ajal sürreaalne kogemus. Kohtumine leidis aset Austinis asuvas Premier Comedy Clubis.

Ari Matti üks vanadest tuttavatest meenutas fotode all, kuidas koomik aastaid tagasi Kambodžas CoCo sünnipäeva fännina tähistas. „Kui ma sind Kambodžas kohtasin, tähistasid sa Joey Diazi sünnipäeva. Ma tean, et see tähendab sinu jaoks palju ja seda on lahe näha,“ märkis ta.

„Eks siis ootame järgmisena Joe Rogan podcast’i episoodi, jah?“ kommenteeris üks kodumaistest Ari Matti austajatest, viidates tema kasvavale edule. Teine jälgija sõnas, et Ari Matti töö ja vaev hakkab aina enam avalikult välja paistma.

Comedy Estonia koduleht kirjeldab Ari Mattit kui „ilmselt kõige professionaalsemat Eesti koomikut“. „Ta on musternäide edukast koomikust, kelle suhtumine oma kunsti sarnaneb rohkem vaimse konditsiooniga,“ seisab lehel. „Stand-up on tema esimene mõte hommikul ärgates ning viimane mõte kahtlasel ajal unne suikudes.“

Oma karjääri jooksul on Ari Matti elanud nii Tais kui Austraalias ning ta on esinenud ka paljudes Kanada ja USA komöödiaklubides.