Ainulaadne kogemus

Sel suvel 6. juuli lahkub Baltic Queen sadamast mitte selleks, et seilata Soome või Rootsi, nagu tavaliselt, vaid selleks, et maha pidada üks tõeliselt erakordne pidu, kust ei puudu vinged esinejad, hea söök ega suurejooneline peomelu.

Erinevalt tavapärastest kruiisidest, mis viivad reisijaid teisele kaldale, sõidab Baltic Queen sellel erilisel õhtul Läänemerele, et pakkuda pardale tulnutele üheks õhtuks võimalust argipäevast põgenemiseks. Saab tantsida, šopata, lõõgastuda, kaaslastega aega veeta ja muusikalisi etteasteid nautida.

Pärast meeleolukat õhtut ja ööd ning kosutavat ööund ja maitsvat hommikusööki naaseb laev Tallinna sadamasse, kust oma reisi alustas.

Meelelahutus ja muusika

Õhtu jooksul astuvad lavale mitmed tuntud Eesti artistid, kes meeleolu loovad ja tuju üleval hoiavad.

Pealaval Starlight astub üles legendaarne 2 Quick Start, merevaatega Seaside lava võtab üle humoorikas Jarek Kasar, 90ndate ja tänapäeva hittidest keerutavad aga plaadid tuliseks DJ ELLIP & Marta Püssa, DJ Elina Born, DJ Kermo Hert, DJ Lorenzo ja DJ Widenski.

Vaatemängulisust lisab õhtule Utopia Entertainment, kes paneb Starlightis püsti kaks säravat show’d. Sumeda meeleolu eesti kannavad aga hoolt Piano Bar ja Sea Pub, kus saab nautida mahedama kõlaga muusikat.

Kosutav ööuni

Eriti mõnusaks muudab merepeo see, et pärast öist pidutsemist ei pea keegi muretsema ei kojumineku ega hommikusöögi pärast. Baltic Queenil ootavad igat pidulist kajutid, kus end välja saab puhata ja hommikul rahulikult ärgata. Pärast virgumist saavad kõik soovijad suunduda hommikusöögile koos klaasikese kihisevaga, mis päevale meeldiva alguse annab.

Ära jää ilma!

Sellest unustamatust ööst merel saad osa, ostes piletid Piletitaskust. Kohtade arv on piiratud, seega soovitame piletid varakult soetada, et kindlustada oma koht suve suurimal peol.

Osta pilet siit!

Jaga
Kommentaarid