Kõlakate kohaselt on „Troonide mängust“ tuule tiibadesse saanud Sophie Turner läbinud põserasva eemaldamise operatsiooni. Võimalikust ilukirurgilisest protseduurist on nii fännid kui ka meedia rääkinud juba paar aastat. Tegemist on kuulsuste poolt soositud trendika operatsiooniga - protseduuri eesmärk on näo kitsendamine.

Sophie Turner 2023. aastal

Oma hiljutises intervjuus ajakirjale Vogue otsustas Turner lõpuks käesoleva kuulduse kohapealt suu avada. Näitlejatar avaldas, et tegelikult on ta kogu elu vältel võidelnud söömishäiretega.

„Kui sa oled buliimik, siis su nägu läheb paiste,“ märkis ta Vogue’ile. „Kui mu söömishäire lõpuks 20. eluaastates paremaks muutus, läks ka mu näokuju normaalsemaks,“ selgitas ta. Staar meenutas, kuidas pärast terviseseisundi paremaks muutumist hakkasid teda ümbritsema kuulujutud rasvaimust. „Sa ei saa kunagi võita,“ märkis Turner seepeale.

Sophie Turner 2019. aastal.

Turner on ka varem meedias söömishäiretest rääkinud. 2022. aastal paljastas ta UK väljaandele Elle antud intervjuus, et tema söömishäiretega seotud käitumisviisi süvendasid reklaaminduses aktiivselt tegutsemine ja sotsiaalmeediasse sisu loomine.

Meedia on aga varasemalt spekuleerinud, et Sophie Turneriga sarnaselt on läbinud põskede rasvaimu operatsiooni teiste seas modell Chrissy Teigen, näitlejanna Lea Michele ja supermodell Bella Hadid.