Andrei Zevakin (27) jagas teisipäeval Instagrami jälgijatega toredat saavutust: tema märtsis TikToki postitatud video on jõudnud üle miljoni inimeseni ja kogunud sealjuures üle 100 000 meeldimise. „Palun mitte rääkida enam minuga. Ma olen TikTok famous (TikTokis kuulus - toim).“

Kuvatõmmis Zevakini story'st

Video, mis Zevakinile niivõrd palju menu on toonud, on võetud üles USAs möödunud aastal, kui tema ja Robin Valting reisisaadet tegid. „Jack Welkeri („Breaking Badi“ peategelase - toim) majaomanik muutus hulluks ja viskas meid välja,“ seisab video kirjelduses.

„Kas see on okei, kui me teeme paar videoklippi teie majast?“ küsis Zevakin videos olevalt naiselt, kes kuulsat maja omab. „Ei, see on privaatne maja.“ sõnas naine kiirelt ja ärritunult.

„Ma ei tule sisse,“ jätkas Zevakin moosimist. „Ma ei olekski teie kuradi koledaid perseid tuppa kutsunud, või mis?“ vastas naine seepeale kurjalt. „Ma kutsun teile politsei,“ ähvardas ta. „Minu maja te tasuta reisisaateks ei kasuta. Täielik lollus!“

Video all on üle tuhande kommentaari, kus paljud USA kodanikud sõna võtavad. Osad nendivad, et omanik võiks maja maha müüa, kui ta avalikku tähelepanu ei soovi, sest „Breaking Badi“ menu tõttu külastavad turistid tihti tänavat, soovides majaga pilti teha. Mõni pakkus ka, et naine võiks oma majast hoopis muuseumi teha ja seeläbi endale palju tulu teenida.