Mõned päevad tagasi jagas seltskonnategelane Paris Hilton oma TikToki kontol videot sellest, kuidas oma aastase poja Phoenixiga veemõnusid naudib ja basseinis sulistab.

Videos kannab Paris musta värvi ujumisriideid ja ta peas on samas toonis peapael. Väikesel Phoenixil on aga sinine müts peas ja samas toonis ujumiskätised ja vestike olemas, mille kinnitus jookseb lapse kõhu pealt. „Seiklused beebi P-ga,“ kirjutas Paris oma video juurde.

Väike klipp püüdis aga netirahva tähelepanu ja nii mitmedki kommenteerijad tõid välja, et Paris on lapsele ujumisvesti valesti selga pannud. „Väike nõuanne ühelt emalt teisele - tema ujumisvest on tagurpidi seljas!“ tõi üks kommenteerija välja. Paris vastas talle ja tunnistas, et eksimus tõesti aset leidis ja tänas kirjutajat. „Ma ei lasknud teda kordagi oma sülest välja. Arvasin ka, et vest oli tagurpidi seljas. Ütlesin seda ka inimesele, kes vesti ostis ja ta ütles, et see on õigesti seljas. Aga aitäh, et mulle teada andsid,“ sõnas ärinaine.

Ka üks ujumisõpetaja juhtis tähelepanu vestile ja soovitas Parisel see ujumisjaki vastu välja vahetada, kuna see annab lapsele võimaluse kasutada oma käsi ujumisel. Paris tänas teda soovituse eest.

Nii mitmedki teised kommenteerijad sõnasid, et Phoenixil on vestike valet pidi seljas. Siiski leidus ka neid kommentaare, kus rõõmustati Parise ja Phoenixi rõõmsa veesulistamise üle.