„Eelmistes suhetes võisid tummfilmi perioodid venida nädala pikkuseks. Nüüd katsume enne magamaminekut erimeelsused lahendada. Vahel on see paganama raske, kuid me pingutame,“ ütleb Ott. Gajane naerab, et temale vahel isegi tülid meeldivad, sest leppimine on alati magus.

Kiivikas ja Gajane Filantšuk kohtusid 2016. aastal ööklubis Vabank. Ott ütles Kroonikale antud intervjuus, et suhtus tutvusesse võluva blondiiniga esialgu rahulikult, sest ei soovinud kõrvetada saada. „Nahk oli veel hell eelmisest suhtest,“ lausus ta. Samas tunnistas Ott, et Gajane hakkas talle väga ruttu meeldima.

13. mail täitus paaril kaheksa aastat koosolemisest. Tähtsa päeva puhul postitas Ott sotsiaalmeediasse kaunid fotod endast ja Gajanest.

Ott tegi esmaspäeval Instagrami südamliku postituse, kus tähistas enda ja Gajane olulist tähtpäeva. „Aitäh kallis Cassy 8. imelise koosveedetud aasta eest!“ kirjutas Ott sotsiaalmeediasse. „On olnud nii muresid ja nurkade lihvimist, kuid tunduvalt rohkem jäävad meelde ühised rõõmsad ja koosveedetud hetked!“ muljetas ta paari koosveedetud ajast.

Postituse juurde lisas kulturist mitu fotot, kus Gajanega koos poseerib ja toredaid koosveedetuid hetki meenutas. Piltide seas on mitu kaadrit Otist ja Gajanest teineteise embuses, mis on tehtud kaunitel puhkusereisidel või suursündmustel. „Jätkuvat armastust pikkadeks aastateks soovides!“ lausus Ott veel ja lisas, et jätkub ka tore traditsioon - iga kuu 13. kuupäeval kingib ta Gajanele 13 roosi.