„Ma olen tankitõrje kompaniis. Põhimõtteliselt sõidan autoga ringi ja tassin metsavahel rasket raketti,“ tutvustas ta oma tegemisi Kevadtormil, kus ta kaks nädalat veetis. „Algul ei tulnud asjad ikka üldse meelde, aga natuke aega läks mööda ja siis tuli kõik enam-vähem kui tagasi. Võib öelda, et olen ikka veel päris pädev sõdur,“ muigas ta.

„Ega seal eriti palju teha ei olegi - meilt tegelikult võeti telefonid ka ära. Ei saanudki lihtsalt TikTokis scroll’ida (kerida - toim). Pidigi lihtsalt puid vaatama ja linnulaulu kuulama. Pärast olid kõik linnulaulud juba peas,“ kirjeldas muusik, millega ta Kevadtormil oma vaba aega sisustada sai.

Kuidas kommenteerib aga Ukraeda aga meedias kõmu tekitanud toitu, mis õppustel pakuti? „Minu arust olid need toidupakid täiesti okeid. Kui ma ajateenistuses olin, siis isegi ei olnud nii head. Praegu on see natuke uuenenud.“ Ta tõi näiteks, et pakutud magushapu kana, mis paljudele ei meeldinud, oli tema arvates täitsa maitsev.

Tänavune Kevadtormi õppus toimus 6.–17. maini. Õppusest võttis osa ligi 14 000 ajateenijat, reservväelast, tegevväelast, kaitseliitlast ja liitlasriikide sõdurit.

Ukareda lisas veel, et õppus mõjus ta ajule väga värskendavalt. „Täielik dopamiini detox (suurpuhastus - toim). Ma tunnen ennast praegu väga värskena, tahaks juba stuudiosse minna ja uut muusikat teha.“ Äsja andiski Ukareda välja enda uue singli „All Night“.