Kümnete kandidaatide seast valiti kõigepealt välja tosin noort, kes kutsuti teise vooru. Kuna kõik neist oleks sobinud ideaalselt Kroonika toimetusse, siis lõpuks langetati otsus, et Festivalihunte ei saa sel suvel olema ainult üks, vaid lausa kaks. On ju hunt loomariigiski karjaloom...

Väljavalituteks osutusid suunamudija Karl-Gustav Kurn ja talendikas laulja-produtsent Vivian Avent (esinejanimega Viavé).

22-aastane Karl-Gustav on kümnete tuhandete jälgijatega juutuuber ja instagrammer, kellel on kogemust ka veebireporterina. Nendele, kellele polnud Soomes elava noormehe sisuloome tuttav, said tema nimest teadlikuks tänavu kevadel, kui seoses välisminister Margus Tsahkna visiidiga Indiasse lahvatas ajakirjanduses skandaal. Just Karl-Gustav oli see sisulooja, kelle Indiasse kaasa võtmine tõi Tsahknale kaela uurimise.

Tallinnast pärit 26-aastane Vivian on juba aastaid tegutsenud laulja ja produtsendina, kelle muusikalised šedöövrid on varasemalt ka uudiskünnist ületanud. Kuid oma kiire elutempo kõrvalt leiab ta igal suvel aega ka mitmete festivalide külastamise jaoks ning Vivianist on kogemata saanud mitmete ürituste „postritüdruk“.

Seda, kuidas Karl-Gustav ja Vivian end ise tutvustavad, saab näha artikli päises olevast videost!

Arvad, et Festivalihundid võiksid sel suvel ka Sinu üritust kajastama tulla? Anna oma festivalist, kontserdist, suveetendusest või lihtsalt simmanist teada emailile merilin.molder@kroonika.ee!

Kroonika Festivalihunte sõidutab Mobire Go.

Mobire Go on mugav digitaalne autorendi teenus. Rendihinnad on päevapõhised, kus pikem periood on alati soodsama hinnaga ja rendile ei lisandu ootamatud kulusid. Valikus on nii sõiduautosid, linnamaastureid kui ka busse ja kaubikuid, mida saab ka pikemalt ette broneerida, et sõiduk oleks kindlasti olemas. Kõik Mobire Go autod on uued ja alati puhtad. Auto kättesaamine ja tagastamine toimub konkreetsetes rendipunktides Mobire Go mobiilirakenduse kaudu. Kui vajad autot nädalalõpuks, puhkuseks või festivalile sõiduks, siis Mobire Go on parim lahendus.

Lae alla Mobire Go mobiilirakendus, kasuta auto broneerimisel koodi FESTIVALIHUNT ja saad esimeselt rendilt 10 eurot soodustust.

Täpsem info Mobire Go kohta on leitav siin: https://mobire.ee/autorent/