Eva Mendes nägi teisipäeval sotsiaalmeedias jagatud fotodel imekaunis välja ning see ei jäänud tema jälgijatel märkamata, kes kommentaariumis näitlejatari noorusliku ilu kiitsid. Tuntud ekraaninägu jagas Instagramis kahte aias tehtud portreefotot, kus tema helepruunid kohevad kiharad ja tagasihoidlik maniküür loomulikku ilu esile tõstavad. Mendes, kes tähistas oma 50. juubelit tänavu 5. märtsil, vanenemismärke kuskilt otsast veel ei näita.

„Suvine näkk. Niimoodi ma elangi,“ kirjutas ta fotode alla.

Oma eraelu kiivalt rambivalgusest eemal hoidev Mendes on juba aastaid koos kinotähe Ryan Goslinguga, kelle hittfilm „Barbie“ möödunud suvel kinolinad vallutas. Mendesel ja Goslingul on kaks last: üheksa-aastane tütar Esmeralda ja kaheksa-aastane poeg Amada.

Vaatamata sellele, et Gosling ja Mendes on koos olnud alates 2011. aastast, ei teadnud avalikkus nende abielust kuni 2022. aasta novembrini. Tundub aga, et eraelu rambivalgusest eemal hoidmine sobib paarile väga hästi, sest pärast 13 aastat on nad endiselt edukalt koos, tehes neist ühe Hollywoodi stabiilseima paari.