Ööl vastu neljapäeva teise ilma lahkunud näitleja Anastassia Zavorotnjuk suri 53-aastaselt. Tema tütar Anna, kes ka varasemalt aeg-ajalt ema terviseseisundist Instagramis rääkis, jagas nüüd emale südamliku järelehüüde.

„Eile õhtul helistati meile ja öeldi, et sind enam ei ole,“ viitas Anna haiglatöötajatele. „Ema, sa oled parim, mis minu elus kunagi olnud on. Olen väga uhke, et olen just sinu tütar. Ma armastan ja mäletan sind alati nii õnneliku, armastava ja uskumatuna, nagu sa olid sel saatuslikul päeval. Mu hing jääb alatiseks sinuga,“ jagas tütar koos armsa perepildiga, kus on peal ka Anna vend ja Anastassia poeg Michael.

Kuvatõmmis Anna Zavorotnjuki story’st

Kurb uudis Anastassia Zavorotnjuki surmast avalikustati ka näitlejatari isiklikul Instagrami kontol: „Täna õhtul suri meie Nastja pärast pikka ja rasket haigust. Täname teid kõiki, kes soovisid siiralt talle tervist ning palvetasite ja uskusite tema tervenemisesse,“ seisab avalduses. Näitlejatari ärasaatmise aega veel ei avalikustatud, kuid võib eeldada, et Zavorotnjuki mälestuseks korraldatakse suurejoonelised matused, mida väisavad kümned tuntud näod.

Jaga
Kommentaarid