Oma kontserdidebüüdi tegi noor North West Hollywoodis „Lõvikuninga“ kontsertetenduse raames. Allika väitel oli North „väga rõõmus“, et saab esineda. Samas paistis ta laval olevat „väga närvis, kuid piisavalt enesekindel“, vahendab Yahoo! Entertainment. „Ta naeratas laval palju,“ lisas pealtvaataja.

Allika sõnul on Northile alati laulda meeldinud ning tema vanemad hakkasid tema koduseid etteasteid juba väga noorena telefoniga filmima. „Kanye filmis teda kogu aeg ja elas Northi esinemistele aplausiga kaasa. Ta on hea laulja, kel on hea lavaline liikumine ja rütmitunnetus,“ arvas allikas.

Netirahvas on Northi esinemisest videoid nähes aga eriarvamusel. „Kujutate ette, et te harjutate, sest tõesti tahate seda rolli saada ja siis tuleb mingi nepobeebi ja võtab selle sinu eest ära,“ kommenteeris üks North Westi etteaste video alla, viidates sellele, et lapsstaar ei kõlanud esinedes just kõige paremini. „North kinnitab seda, et rahaga saab unistusi osta,“ arvas teine.

Kanye Westil ja Kim Kardashianil on peale Northi veel kolm ühist last: poeg Saint (8), tütar Chicago (6) ja poeg Psalm (5).