Saates tuleb juttu festivali korraldamise väljakutsetest kümne aasta jooksul. Räägime, kuidas esinejad festivaliks valmistuvad, näiteks teeb Terminaator enneolematu kantristiilis täispika kava. Lisaks maalitakse saates kuulajale värvikas pilt bändi Steve ’n’ Seagulls (YouTube’i fenomen Soomest) olemusest.

Priit Oks ja Kait Kuus

Muidugi meenutatakse, kuidas festival alguse sai, jagatakse, milline on festivali rahvusvaheline mõõde, ja antakse vihjeid, mida selleaastaselt festivalilt oodata.

16.–17. augustini on kõik kutsutud Urissaare Rantšosse Univere külas Mulgimaal. Kahepäevasel festivalil ootab meeleolukas muusikaprogramm – mitmel laval on andekad artistid Eestist ja välismaalt. Lisaks on kavas põnevad töötoad, line-tantsu meistriklass, avatud taluhoovi restoranid ja Mulgi pärandkultuuri ala ning pakutakse ehedaid maitseid, näha saab valgusinstallatsiooni ning toimub kantridisko hommikuni! Lõbusad tegevused igas vanuses festivalikülastajale.

Urissaare Kantrifestivalil käimine pole lihtsalt muusika nautimine – see on elustiil!

Kõige värskem info on kättesaadav Urissaare Rantšo Facebooki lehtedel.

Kait Kuus ja Priit Oks avavad saates, kuidas edeneb festivali korraldamine ja kes seal üles astuvad. Kuula saadet ning soeta endale ja sõbrale festivalipass juba aegsasti Piletitasku keskkonnast!

Jaga
Kommentaarid