Muidu avalikkuses tagaplaanile hoidev Hendrik Sal-Saller otsustas esimest korda ilmuda Tallinna kruiisiterminalis toimuvale Kroonika meelelahutusauhindadele endast 29 aastat noorema kallimaga. Seltskond hoidus silma paistmast – fotoseinal endast pilti teha ei lastud.

Merille Madiberg (vasakul), Hendrik Sal-Saller (keskel) ja Jana Arendi (paremal)
Hendrik Sal-Saller (vasakul), Jana Arendi (keskel) ja Merille Madiberg (paremal)

Sallerit ja Madibergi näeb muidu avalikkuse ees pigem harva. Viimati käisid nad üheskoos vaatamas produtsent Kaupo Karelsoni revüüteatri etendust „Kordumatu“.

Hendrik ei ole oma uut suhet Merillega kunagi kommenteerinud. Berit Sal-Sallerist kolis laulja ja muusik lahku 2020. aasta kevadel. Väidetavalt oli ta oma noore pruudiga selleks ajaks tuttav juba peaaegu aasta. Sellele järgnenud abielulahutus ei kulgenud sujuvalt. Sama aasta detsembris kaebas Hendrik Beriti kohtusse – väidetavalt jagati nii kinnisvara kui ka ühiste äride kasumeid ligi 1,5 miljoni euro väärtuses. 2021. aasta kevadeks oli Hendrikul ja Beritil vara jagatud.

Haljalast pärit Merille on väidetavalt töötanud Euronicsis ja kasvatab last, kelle isa on Gert Roosimägi. Praegu maaklerina tegutsev Gert oli pärast Merillet suhtes tuntud blogipidaja Malluka ehk Mariann Treimanniga.