54-aastast Lopezi ja 51-aastane Afflecki jäid paparatsode kaamerasilmade ette möödunud neljapäeval, kui nad suundsid koos Afflecki tütre Violeti kooli lõpetamise järelpidustustele. Tähistamine leidis aset Afflecki endise kaasa Jennifer Garneri majas, kus Violet elab.

Affleck kandis majja sisenedes halli ülikonda ja Lopez suviselt lillelist kleiti. Affleckil oli käes ka suur kingikast, kust roosa kinkepaber välja turritas.

Neljapäevane pidustus oli esimene kord pärast 12 päeva, kus Affleck ja Lopez teineteist nägid. Piltnike vahendusel ei jäänud laulja ja näitleja pidustustele just kuigi kauaks - nad lahkusid juba umbes tunni pärast. Ka märgiti, et kumbki staar ei tundunud olevat heas tujus.

Viimased nädalad on abielupaar veetnud eraldi - Lopez üksinda häärberis, kus nad ennist Affleckiga koos elasid ning Affleck enda teises kodus, mis asub samuti Los Angeleses, kuid umbes poole tunni kaugusel Lopezi elamust.

Allikate väidetel on Lopezi ja Afflecki abielus praegu palju pingeid ning mõlemad keskenduvad oma tööasjadele. Lopez harjutab enda eelseisvaks USA turneeks ja Affleckil on käimas filmi „The Announcement 2“ võtted.

Ei Jennifer ega Ben pole olukorda kommenteerinud.