Kaspar (35) ja ta elukaaslane Pille (36) käisid hiljuti tegemas imearmsat pildiseeriat, mille põhjuseks oli kaks elumuutvat sündmust – kihlumine ja beebi ootamine, kes peaks ilmavalgust nägema juba septembris.

Pillega käis Kaspar kunagi samas koolis, kuid (taas)leidis naise Tinderist, kuid ka siis ei olnud kumbki pool valmis püsisuhteks ning läks veel aega, kuniks teineteisele öeldi igas aspektis jah. Pillega suhtesse astudes sai Kaspar ka kahe poisi kasuisaks, mis on toonud kaasa uusi väljakutseid.

„Kõhubeebi liigutusi tunda on nii imeline ja eriline ning ootame oma printsessiga kohtumist väga,“ on naine elevil, et nende pere täieneb nüüd tütrega.

Mees sai kuulsaks läbi saate „Vallaline kaunitar“. Kaspar rääkis Kroonikale saate avaüritusel, et enne saadet oli Brigitte jätnud talle särtsaka neiu mulje. „Mulle tegelikult meeldivadki sellised ambitsioonikad ja julged naised nii, et mulle sobib,“ ütles mees. Ta tunnistas, et võimalust Brigitte südant võita oleks olnud rumal mitte kasutada.

„“Vallalise kaunitari“ saade muutis mind uutele seiklustele ja kogemustele palju avatumaks. Kui ma olin enne tavaline Eesti mees väikesest kohast nimega Türi, kes eriti väljas ei käinud ja oli mugavustsoonis kinni, siis tänaseks olen täiesti uues olukorras,“ rääkis Kaspar eelmise aasta veebruaris Naistekale.

„Mulle meeldib kohtuda uute inimestega ja ennast proovile panna erinevates olukordades,“ ütles ta. Toona polnud ta veel võetud. Kohtingukutseid oli talle päris palju postkasti potsatanud. Samas oli mees ka ise julgemalt hakanud inimestega tutvuma ja välja kutsuma.

Juba siis oli ta kolinud Tallinna. Pealinnas elab ta ka nüüd ühes Pille ja kasulastega.