Abielutseremoonia leidis aset 1. juunil Murdochi California viinamarjaistanduses.

Paar kohtus Murdochi eksabikaasa Wendi Dengi korraldatud üritusel. Žukova oli varem abielus Vene naftamagnaadi Aleksandr Žukoviga.

Meediamogul Rupert Murdoch ja abikaasa Elena Žukova oma pulmapäeval.

Murdoch ja eelmise sajandi üks kuulsamaid modelle Jerry Hall tõmbasid 2022. aasta augustikuus oma kuus aastat kestnud abielule ametlikult joone alla.

Vaatamata sellele, et paar jõudis lahutuse osas kohtuvälisele kokkuleppele, siis polnud nende suhte lõpp sugugi sõbralik. 2022. aasta juulis oma lahkuminekust teatanud paari suhe sai läbi pärast seda, kui endine supermodell sai meediamogulilt ootamatu emaili. Seal teatas mees, et nende abielu on läbi. Naine oli samal ajal oodanud teda nende Suurbritannia kodus.

Kuigi Hall on oma pika modelli- ja näitlejakarjääri jooksul teeninud ka ise miljoneid dollareid, siis see ei anna võrrelda varandusega, mis Murdochile kuulub. Kuna miljardäri jaoks oli tegemist juba neljanda abieluga, siis otsustati enne 2016. aastal aset leidnud tseremooniat kirjutada alla ka abieluvaralepingule. Murdochi endiste kaasade nimistust leiame ka ajakirjanik Anna Torvi, kelle isa oli eestlane.