Nõnda läks Reet ühel päeval aimamatult montaažiruumi vaatama ühte „Prillitoosi“ saadet. „Ma ei saa mitte midagi aru,“ lausus Reet hetk enne seda, kui käima pandi hoopis juubelisaade „Rokenroll ja bugi-vugi, need on Reeda elu tugi“. Erilises saates said lisaks Reeda sõna kolleegid ja sõbrad. Saate autor on Elo Selirand.

„Kõige nooruslikum, aktiivsem ja otsekohesem vanem naisterahvas, keda ma tunnen,“ kirjeldas lapselaps armastatud telenägu Reet Linnat tema 80. sünnipäevale pühendatud juubelisaates.

Ajakirjanik ja laulja Reet Linna sündis 1944. aastal Peterburis, toonases Leningradis. 1962. aastal lõpetas Linna Tallinna 7. Keskkooli (tänane Tallinna Inglise Kolledž) ning 1968. aastal joonistamise, joonestamise ja tööõpetuse erialal TPedI ehk tänase Tallinna Ülikooli.

Lisaks õppis linna aastatel 1963–1964 Eesti NSV Riikliku Filharmoonia Estraadistuudios laulmist.

Reet Linna on töötanud Eesti Televisioonis 1969. aastast. Algust tegi ta muusikasaadetega ning töötas ka Eesti Telefilmi assistendina. 1973. aastast töötas ta muusika- ja meelelahutussaadete toimetaja ning saatejuhina.

Reet Linna juhtimisel on Eesti televaatajateni jõudnud meelelahutuslik telemäng „Kuulus ja kummaline“, Eesti levimuusika teemaline portreesaatesari „Ob-la-di, ob-la-da“, muusikasaade „Tähed muusikas“, „Laulge kaasa“ ning 2011. aastast juhib Linna saadet „Prillitoos“.

„Kõige tähtsam on see, et meil oleks Reet olemas, ilma Reedata ei oleks Reeta,“ lisas saatejuhi sõbranna Eda saate lõpus. Saade tegi Reeda kohe nii emotsionaalseks, et ta ei suutnud ära imestada, et see eetrisse läheb. „Oh jummel, jummel,“ lausus ta rõõmsalt montaažiruumis ja küsis: „See läheb televiisorisse või?“