Prints Harry ja Meghan Markle’i tütre, printsess Lilibeti kolmanda sünnipäeva pidustused algasid juba varakult, kui Sussexi hertsog ja hertsoginna kutsusid paar päeva tagasi enda uhkesse California kodusse kokku nii printsessi lähedased sõbrad kui ka mõned pereliikmed. Täpsemat külaliste nimekirja pole avalikkusele teada, vahendab People.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor sündis Californias pärast seda, kui prints Harry ja Meghan loobusid oma kuninglikest kohustustest ja kolisid 2020. aastal koos oma poja, praegu 5-aastase prints Archiega Meghani koduosariiki USA-sse. Oma nime sai väike printsess kuninganna Elizabethi ja printsess Diana järgi.

Prints Harry ja Meghan on pärast kuninglikest kohustustest loobumist on abielupaar kasvatanud oma lapsi võimalikult privaatselt. Paar on aga varasemalt maininud meediale, et kui poeg Archie tegi neist ema ja isa, siis tütar Lilibet tegi neist tõelise perekonna.

Ka kirjeldas hiljutisel perekondlikul reisil Meghan, et tema lapsed Archie ja Lili on „väga jutukad“ ja „armsad“. Kuninglikud tiitlid omandati Lilibetile ja Archie’le aastal 2022, kui nende vanaisa, kuningas Charles III troonile astus.