„Kui sind miski tõesti häirib, tuleb seda muuta,“ on ta veendunud. „Ilusüstid pole minu jaoks tabu. Mind näiteks häirisid juba 27aastaselt miimikakortsud otsmikul ning kuivade huulte sündroom. Selleks oli lihtne lahendus – botox ja hüaluroonhappe süstid.“ Elina on avalikult rääkinud ka oma möödunud aastal tehtud rinnavähendusoperatsioonist.

Suudlev Tartu

Eelmisel aastal avaldas Elina ajakirja Anne & Stiili veergudel isikliku ja haavatava teekonna läbi elumuutva operatsiooni. Elina läbis rinnavähendusoperatsiooni ning oli avameelses usutluses ideaalseks vastuseks arusaamatust täis küsimusele: teised naised lasevad juurde panna, miks sina ära tahad võtta?

„Kaalusin seda pikalt, arutasin perega, jõudsin korra ka ümber mõelda. Mulle on alati õpetatud, et ole õnnelik selle üle, mis sulle looduse poolt antud on,“ kirjeldas Elina, milline sisemine võitlus tal suure otsuse ees enesega maha tuli pidada. Ümbritsevast tabust hoolimata sai siiski võitu soov iseendaga sõber olla ja enesetunnet parandada.

„Võiks ju arvata, et kui sul on suured rinnad, siis tunned nende üle uhkust, aga mina pigem peitusin lohvakate pusade sisse,“ tunnistas lauljanna, et paljude imetletud omadus tema minapildiga ei sobinud.

„Riided istuvad paremini seljas, seljavalusid pole ja see peegelpilt – mul tuleb pisar silma, kui võrdlen „enne“ ja „pärast“ fotosid,“ rõõmustas Elina pika ebakindluse ja mureteekonna lõpu üle.

Rinnavähendusoperatsioonist on varasemalt meedias kõnelenud ka sisulooja Kristina Pärtelpoeg, kelle elu suure korviga rinnad tihti segasid ja tervisemuresid tekitasid. Paljude iluideaalide kirsiks olev kurvikas büst, valmistab kandjale aga tihti ebakindlust ja kroonilisi seljavalusid. Kristina operatsiooni eest tasus sel põhjusel ka haigekassa, sest rinnavähendusoperatsioon oli ainsaks võimaluseks, kuidas pidevatest seljavaludest ja koormavast rühist vabaneda.