Üle mitme aasta sõidetakse Elva kiiruskatse taas linnas sees, mis tähendab, et publiku jaoks on see ideaalne võimalus vaadata ainsat asfaldil sõidetavat kiiruskatset ja nautida seejärel juba kahe hetkel kõige kuumema Eesti artisti etteastet otse Elva linna keskväljakul. „Laupäevaõhtune sündmus on põnev ja elevust tekitav väljakutse siduda ralli kiiruskatse ja kontsertprogramm. Kirglike rallifännidena teeme oma meeskonnaga maksimaalse, et pakkuda pealtvaatajatele Elva keskväljakul täiesti uudset ralli-kontserdi kogemust“, sõnas kontserdikorraldaja ja Monster Music eestvedaja Tanel Samm.

ERC Delfi Rally Estonia 2024 sõidetakse 5.-7. juulini Tartus, Otepääl ja Lõuna-Eesti teedel. Kokku sõidetakse tänavu 14 kiirukatset ning ralli kogupikkuseks on 187,64 kilomeetrit, kusjuures hooldusala on tagasi Otepääl. Lisaks Euroopa Meistrivõistlustele sõidetakse Delfi Rally Estonia raames ka Rahvuslik etapp. Lisaks kohalikele ja Baltikumi staaridele on stardis ka paljude fännide poolt oodatud veokate võistlusklass, kusjuures kokku on korraldajad rajale ootamas enam kui 120 võistlusautot.

Meelelahutus on alati olnud selle sündmuse keskmes väga olulisel kohal. Läbi aastate on Rally Estonia avasõu ja erinevate kontsertide raames käinud esinemas nii kohalikke kui ka välismaiseid suurartiste ning korraldajatel on väga selge eesmärk korraldada mitte pelgalt autospordisündmust, vaid koguperefestivali.

„On suur hea meel pärast nelja-aastast pausi olla kiiruskatsega tagasi Elva kesklinnas. Linnakeskkonnas sõidetav kiiruskatse loob hoopis teistmoodi väärtust ning pakub elevust ja pinget igat tüüpi rallifännidele ja kindlasti loob atraktiivsust tervele Elva kogukonnale. Tänavune ERC Delfi Rally Estonia toob rajale tippsõitjad Eestis, Euroopast ja üle maailma ning meil on suur au, et lisaks parimatele sõitjatele on kohal ka hetkel kõige kuumemad artistid Eesti muusikamaailmas. Viimane Elva linnakatse toimus aastal 2019, kus Elva linnas oli rallit jälgimas rohkem kui 10 000 inimest ning usume ja loodame, et suudame samaväärse melu Elvasse tagasi tuua,“ ütleb kommertsralli direktor Tarmo Hõbe.

Rallinädalavahetuse ametliku kontserdi pääsmed on saadaval piiratud koguses ning esimesed 1000 kiiremat saavad pileti soetada eriti hea hinnaga, sealjuures saab early bird pileti kätte vaid 20 euroga.

Piletid on saadaval Rally Estonia e-poes ning Piletitasku veebis ning lisaks kontserdipääsmetele leiab sealt muidugi ka erinevad rallipassid, päevapassid ja ka VIP pääsmed.