1. juunil toimus Lady Gaga (38) õe Natali Germanotta pulm, mida lauljatar väisas mustas liibuvas kleidis. Gaga pidulik riietus paljastas tema kumera kõhukuju, mis pani netirahva arutlema, kas naine võib olla lapseootel.

Pulma võttis lauljatar kaasa oma pikaaegse kallima Michael Polansky (46).

Oscari-võitja Gaga nägi fännide reaktsiooni paparatsofotodele ning otsustas anda sellele omapoolse kommentaari. Lauljatar eitas raseduskõlakaid: tema ja kallim Michael Polansky ei oota oma esimest ühist last. „Pole rase – lihtsalt jõusaalis nutsin,“ jagas Gaga esmaspäeval TikTokis, viidates Swifti uue albumi „Tortured Poets Department“ laulu „Down Bad“ sõnadele.

Superstaaril Swiftil ei jäänud Gaga viide tema laulusõnadele märkamata. „Kas me kõik saame nõustuda, et naise keha kommenteerimine on ebaviisakas ja vastutustundetu,“ kommenteeris Swift (34) TikTokis. „Gaga ega ükski teine naine ei võlgne kellelegi selliseid selgitusi.“

Lady Gaga ja tehnoloogiavallas tegelev ettevõtja Michael Polansky on olnud koos üle nelja aasta. Gaga ja Polanski tegid oma suhte avalikuks 2020. aasta kevadel, kui Gaga postitas Instagrami armsa foto mehe käte vahel.