Täiskasvanud festivalifännid saavad järelpidu nautida SunSeti kahel laval: terrassil ja klubis. Esimesel päeval valivad terrassil muusikat WILKINSON (UK) & AD-APT (UK), MHKL & JAVÚ ning MAJESTIM. Klubis võtab ohjad enda kätte RÄMMAR, kus puldi taha astuvad päevakoer, kohver, PhilGood, Muul ja Lotey LIVE.

Reedese järelpeo headliner Wilkinson on Suurbritanniast pärit trummi ja bassi produtsent. Wilkinsion saavutas suurema tuntuse 2013. aastal, kui ilmus tema debüütalbum „Lazers Not Included“, mis sisaldas mitmeid edukaid singleid, nagu „Afterglow“ ja „Half Light“. Wilkinson tantsumuusika fännile erilist tutvustamist ei vaja, sest on kohaliku publiku üks kindlaid lemmikuid.

Teisel õhtul ehk 13. juulil jätkub meeletu muusikapidu. Terrassil üllatab festivalisõpru Oliver Tree (USA) DJ set, WATEVA ja Muul. Klubis valitseb meeleolu Oi-Ei ehk Akita, Jo-Jo ja Lill. Beach Grindile kohaselt ei puudu festivaliõhtutest ka üllatused, seega tuleb hoida näppu pulsil, sest teisel õhtul astub terrassile ka üllatuskülaline.

Laupäevase järelpeo peaesineja Oliver Tree on tuntud oma kütkestavate videote, erinäolise isiksuse, sisekaemusliku lüürika ning erinevate muusikažanrite miksimise poolest. Ta pälvis tähelepanu oma 2016. aasta debüütsingliga „When I’m Down“, mis tutvustas hästi tema eklektilist kõla. Kinnitanud koha muusikamaastikul, sai ta veelgi tuntumaks selliste lugudega nagu „Life Goes On“ ja „Miss You“ (ft Robin Schulz). Beach Grindi aftekal astub Oliver Tree üles DJ-setiga.

Beach Grindi järelpidu on mõeldud kõigile vähemalt 18-aastastele muusikasõpradele. Uksed avatakse 12. ja 13. juulil kell 23:00 ning pidu kestab 5ni. Piletid on saadaval Beach Grindi veebilehel.

Beach Grind toimub tänavu 11. korda ning on kasvanud ühepäevasest klubiõhtust mitmepäevaseks rahvusvaheliseks muusikafestivaliks. Aastate jooksul on festival toonud Pärnu rannale ning rannaparki nii kohalikke talente kui ka maailma suurimaid nimesid. Tänavu on Beach Grindi peaesinejateks Marshmello (USA), Oliver Tree (USA) ja Chase & Status (UK).