Heategevusturniiriga tähistab Eesti pokkeri uus kodu kannakinnitamist Tallinna linnasüdames. Mängijatelt mängijaile loodud pokkeriklubi on ennast alates märtsist sisse töötanud ja toonud juba kokku pokkerihuvilisi nii Tallinnast, mujalt Eestist kui ka piiri tagant. Piduliku avamise puhul toimuva turniiri võitja saab õhtu lõpus õiguse otsustada, milline heategu kogutud summaga korda saadetakse.

Chesterfieldi rajas Austraalia ettevõtja ja Yolo Groupi looja Tim Heath, kes on tuntud ka paljudele Eesti pokkerisõpradele. „Pokkeriklubi rajamine on nagu karmavõla tasumine, sest just tänu sellele mängule leidsin endale kunagi uue kodu Tallinnas,“ ütles Heath klubi avamise põhjuseks. „Lubasin eestikeelse pokkeriajakirja intervjuus 2008. aastal, et Tallinna pokkerimaastik vajab konkurentsiks üht korralikku pokkeriklubi ja selle ma ühel päeval teen,“ rääkis ta.

Chesterfield Poker Club Tallinn on Põhjamaade ainus vaid pokkerile pühendunud litsentseeritud klubi, mille liikmeteks on oodatud kõik, keda ühendab kirg maailmas sel sajandil enim populaarsust kogunud mõttemängu vastu.

Chesterfieldi sündmustekalendrist leiab regulaarsed pokkeriturniirid, rahvusvalised festivalid ja palju põnevaid eriüritusi.

Lisaks 10-le pokkerilauale on klubis ka lauad klassikaliste kasiinomängudega nagu Ameerika rulett, Blackjack, Baccarat ja pokkerisõprade lemmik Ultimate Texas Holdem.