Pardiralli on 2014. aastal Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Kõigil rallihuvilistel on võimalik oma annetuse eest vannipardile kaasa elada ETV ekraanil toimuva otseülekande vahendusel, mis läks eetrisse 7. juunil õhtul Kadriorust.

10 aastaga on Pardiralli kogunud ligikaudu 2 miljonit eurot, et toetada lapsi ja nende vanemaid võitluses vähiga.

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit, mis tähistab täna 32. tegutsemisaastat, tutvustas 2024. aasta Pardiralli plaane ja liidu tegevust Miiamilla lastemuuseumis toimunud infohommikul.

Pardiralli on Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu algatatud vannipartide võiduujumine, mille eesmärk on tõsta teadlikkust vähihaigete laste ja nende vanemate olukorrast ja kutsuda inimesi ning ettevõtteid neid toetama.

Kokku oli 2024. aastal valmidus võistu-ujumise starti lubada rekordilised 20 000 parti. Aasta aastalt on võistluspardikeste arv suurenenud. Kui 2014. aastal läks starti 7500 part-sportlast, oli möödunud aastal esikoha heitluses juba 18 000 parti.