Humoorikas videoklipp, millest Pur Mudd räägib, valmis intervjuust, mille Silvia andis Kroonika meelelahutusauhindadel Sky. ee portaalile koos Taavi Libega. Intervjuu ajal oli Silvia veel suhtes Kristo Puhmiga.

„Üks õige suhtes naine ei jaga paljaid pilte!“ ütles Silvia videos, mille peale Taavi vastas: „See on nii hästi öeldud.“ Seejärel küsis Taavi Silvia käest, kas ta sai oma endise kallima Marceli (Johannes Kits - toim) käest nuuti ka, mille peale vastas tšellist jaatavalt. Silvia lisas, et sooviks veel lapsi saada, aga enne tuleb abielu sõlmida.

Postitusega kutsub Pur Mudd kõiki enda 14. juunil Pärnus toimuvale kontserdile.

30. mail säras Silvia koos kallima Kristo Puhmiga Kroonika meelelahutusauhindade galal ning tõi oma väljavalitu esimest korda avalikkuse ette. Tänaseks on paar aga lahku läinud. „Ma lihtsalt praegu tahan rahu saada tõesti sellest mehest,“ tõdes Silvia Kroonikale.

„Eks see Kroonika pidu oli ikkagi see, et pingutasime, et seal olla rõõmsad. Ma saan aru, et Kristole oleks olnud see suhe kõik okei, aga siin on nüansid, millest ma hea meelega ei räägiks avalikult. Ma hetkel tahan sellest mehest rahu saada,“ rääkis Silvia.