Poliitik Hendrik Terras (30) jagas toredat lapse sünni uudist laupäeval sotsiaalmeedias. Seal avaldas ta mitu pilti koos abikaasa Maria Terrase (27) ja värske ilmakodanikuga. „Minu abikaasa on kõige ehtsam powerwoman (võimekas naine – toim), imetlusväärne vägilane ja hell emalõvi. Peale kaheksat tundi katsumusi – verd, higi ja pisaraid – tõi ta ilmale meie kauni printsessi Amanda Mii,“ iseloomustas ta Instagramis. „Mu süda on täis armastust ja imetlust, sest sa oled lihtsalt maailma kõige fantastilisem naine, Maria.“

Hendrik lisas: „Tütre reie pikkus on paljulubav tulevaseks võrkpallikarjääriks.“ Uus ilmakodanik võeti vastu Pelgulinna sünnitusmajas.

Väikesest ilmakodanikust jagas kauneid pilte ka uhke vanaisa Riho Terras (57). Värskelt taas Euroopa Parlamenti pääsenud Isamaa poliitik tegi rõõmsa uudise kohta sotsiaalmeediasse postituse. „Üks tüdrukutirts meie peres tegi mind vanaisaks,“ rõõmustas Riho oma Facebooki kontol. „Palju õnne, kallid lapsed Maria ja Hendrik! Tere tulemast perekonda Amanda Mii!“ kirjutas ta veel.

Jaga
Kommentaarid