Lisaks ülemaailmsetele superstaaridele on Nickelodeon Kids’ Choice Awards’ile nomineeritud ka kohalikud mõjutajad. Sel aastal võistlevad „Eesti lemmiku sisulooja“ nominatsiooni nimel neli eestlast: Sidni Tomson, Victoria Villig, Grete Anete Karpov ja Andreas Melts. Alates tänasest saavad Eesti fännid anda oma hääle kõikides kategooriates, sealhulgas ka oma lemmikule Eesti sisuloojale.

Juba kolmandat aastat järjest on Nickelodeon Kids’ Choice Awards’il kategooria „Eesti lemmik sisulooja“, mille võitja selgub hääletamise teel. 2022. aasta gala võitis eestlastest Getter Jaani ja eelmine aasta võidutses Liina Ariadne Pedanik.

Selle aasta Kids’ Choice Awards’i nominentide hulgas on silmapaistvaid inimesi. Muusikakategooriates tõstetakse esile selliseid maailmastaare nagu Justin Timberlake, Ariana Grande ja The Weeknd jt. Kuue nominatsiooniga juhib Taylor Swift, kellele järgnevad Olivia Rodrigo, Miley Cyrus ja Beyoncé, igaüks nelja nominatsiooniga. Esmakordselt on nomineeritud Timothée Chalamet, Ryan Gosling ja Margot Robbie. Spordikategoorias on rahvusvahelised staarid nagu Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ja LeBron James.

Kuna Nickelodeon tähistab Käsna-Kalle Kantpüksi 25. sünnipäeva, siis viiakse lapsed ja pered suve suurimale peole Bikiini Põhja, kus elavad Käsna-Kalle ja tema sõbrad. Saates saab näha kõrgtehnoloogilisi graafikaid ja liikumiskaameraid ning lõbusaid kuulsuste koostöösid ja trikke.

Oma lemmikute poolt saab hääletada siit.