Saatesarja kaheksa episoodi jooksul reisivad Andrei ja Robin Argentiinas, Kolumbias ja Kuubal - paikades, kus käivad asjad väga teisiti kui meie põhjamaises Eestis ning mille kultuur ja ajalugu on kirevalt rikkalik. Kus asub see küla, mille tänavail tegi Lionel Messi esimesed jalgpallilöögid? Kuidas suhtutakse Pablo Escobari kodulinnas Medellinis narkoärikasse, kes tegi nende linna kurikuulsaks? Kui ettevaatlik peab olema pöörases Buenos Aireses

„Ameerika Ühendriigid said põhjas meil juba vallutatud, nüüd on aeg lõunapoolsed maad ette võtta ja eesmärk on lihtsalt ellu jääda,“ kruvib Robin Valting üles põnevust.

Sarja esimene hooaeg, täis hulljulgeid ettevõtmisi, pälvis Eesti filmi- ja teleauhindade galal Aasta Uue Tulija auhinna. Ka sel korral ei löö Zevakin ja Valting risti ette. Nad proovivad ära eheda Ayahuasca taimedega ravitsemise, eluohtliku härjavõitluse ja ajavad Argentiinasse põgenenud natside jälgi. „Ladina-Ameerikas on nii palju kontrasti ja vastandumist, täiesti teine kultuuriruum, mida ei oskagi ette kujutada. Kuna reisile sõidame augustis, siis ei oska isegi ennustada, milliseid ootamatusi võib reisil ette tulla ja mis sellest kõigest üldse välja koorub,“ kirjeldab Robin.

Zevakini ja Valtingu reisisaade pälvis kevadel EFTA galal tunnustuse

Andrei ja Robin võtavad suuna Ladina-Ameerikasse augustis ning reisisaade jõuab ekraanidele juba sel sügisel. Humoorika seiklussarja režissöör on Sander Allikmäe ja tegevprodutsent Kätlin Karama Martins.

Kõik Elisa originaalsarjad on leitavad Elisa Huubist, milles saad vaadata filme ja seriaale ka siis, kui sul on mõne teise pakkuja TV teenus. Lisaks originaalsarjadele leiab platvormilt suure valiku teisi kvaliteetseid kodumaiseid ja rahvusvahelisi seriaale, mida saab nautida ühe kuutasu eest täiesti reklaamivabalt.