Päeva lõpuks olen täiesti läbi

Mu päevad on pikad ja tihedad. Hommikud algavad vara ja päevad on täis loenguid ning seminare. Pärastlõunad veedan kohvikus töötades ja kui õhtul jätkub aega ning energiat, saan veel sõpradega kokku. Kuigi naudin kiiret elutempot, pean tunnistama, et mõnikord olen päeva lõpuks täiesti läbi.

Tundsin, et vajan midagi, mis mind väsitavatel päevadel turgutaks. Proovisin hakata jooma kohvi, kuid see ei lõppenud hästi. Kohv ei ole mulle kunagi väga maitsenud ja ega see mu organismile ka hästi ei mõjunud. See muutis mu närviliseks ja tekitas uneprobleeme. Olin juba valmis leppima sellega, et pean oma elutempo ümber korraldama, kuid siis andis sõbranna mulle trennis olles maitsta uut kofeiinijooki.

-

Uus vitamiinidega kofeiinijook For Me

Energiajooke olin varem mitmeid proovinud, aga nende efekt oli sama nagu kohvil. Lisaks sisaldavad need joogid peaaegu alati suurtes kogustes suhkrut ja muid lisaaineid. Kuna hakkasin hiljuti ka toitumisele suuremat tähelepanu pöörama, ei tahtnud keha liigse suhkruga koormata.

Avastasin, et For Me vitamiinidega kofeiinijoogis on kõigest 4,1 g puuviljasuhkrut 100 ml kohta. Lisaks saab joogist 4–5 erineva vitamiini ja mineraali päevase annuse. Arvestades, et jook sisaldab vaid 85 kcal, kõlas see mulle juba päris hästi!

-

Kiire elutempoga on nüüd kergem sammu pidada

Kui esimest korda For Me jooki proovisin, ei uskunud ma, et parem enesetunne just selle joomisest tuli. Olin veendunud, et küllap sain öösel rohkem magada ja tunnen ennast sellepärast paremini. Pikapeale aga selgus, et just For Me oli see, mis muutis mu päevad kergemaks ja tuju paremaks.

Nüüd ongi uus kofeiinijook saanud minu igapäevaelu lahutamatuks osaks. Haaran For Me järele tavaliselt pärast koolipäeva, enne kui lähen tööle või trenni, sest see on just see aeg, mil väsimus ligi hakkab hiilima. Üks pudel sisaldab 105 mg naturaalset kofeiini, mis on just piisav, et hoida mind erksa ja keskendununa kogu päeva jooksul.

For Me kofeiinijook on aidanud mul saavutada parema üldise seisundi. Märkan, et olen vähem väsinud, mu keskendumisvõime on paranenud ja isegi minu meeleolu on olnud stabiilsem. Minu tempokas eluviis on saanud uue hingamise!

Kolm mõnusat maitset

Väga mõnus on For Me juures veel see, et valida saab kolme erineva maitse vahel.

  • Peach & Madagascar Vanilla: mahlane virsik ja magus Madagaskari vanill moodustavad mõnusalt magusa koosluse.

  • Green Tea, Mint & Himalayan Salt: värskendav roheline tee, karge piparmünt ja puhastav Himaalaja sool loovad ülima värskendava kombinatsiooni.

  • Pomegranate & Ginseng: energiat andev granaatõun koos elujõudu tõstva ženšenniga annab jõulise ja elustava maitsekogemuse.

Kuna olen paras maiasmokk, siis minu lemmik on Peach & Madagascar Vanilla. See on mõnusalt magus, aga samas ka värske ja kerge.

Mis mulle For Me juures meeldib:

  • Tervislikum alternatiiv see ei sisalda tauriini ega guaraanat, mis on tavalised energiajookide koostisosad, vaid 105 mg looduslikku kofeiini.

  • Suhkrusisaldus – kasutatud ainult puuviljasuhkrut = fruktoosi, pudelist saadav energia on vaid 85 kcal.

  • Vitamiinid ja mineraalid – saan sellest 4–5 erineva vitamiini ja mineraali päevase annuse.

  • Maitse värskus – see on veelikult kerge, paraja maitsetugevusega ja mõnusa kerge mulliga.

  • Pakend – pudelikuju on käes mugav ja kork lukustub joomisel mõistlikult.

  • Väsimuse vähendamine – tunnen end pärast For Me joomist alati värskelt.

  • Keskendumisvõime – töö sujub koos joogiga For Me palju paremini.

See oli Anna lugu. Tutvu ka Martini kogemustega.

Sinu lugu aga algab siit ...

Kas oled valmis avastama aktiivsema ja energilisema mina? Sul on võimalus järele proovida ja rikastada oma päeva mõnusa energia ning vajalike vitamiinidega.

-

Jaga
Kommentaarid