41-aastane muusik Nicki Minaj, kes abiellus 2019. aastal oma keskkooli kallima Kenneth Pettyga, tekitas netirahvas palju kõmu, postitades X-i krüptilise säutsu „yes single“ („jah, vallaline“).

Napisõnaline säuts tõstatas räppari fännides küsimuse, kas ta viitab oma suhtestaatusele või hoopis uuele muusikale. „Kas me saame uue singli või oled sa vallaline?“ küsis üks fännidest, samas kui teine lausus: „Me armastame sind igatpidi - mind ei mõjuta, kas oled vallaline või annad välja uue singli“.

„Nicki ära mängi niimoodi minuga!“ märkis aga kolmas fänn emotsionaalselt Minaj’i kõmulise säutsu all.

Lisaks isiklikku elu ümbritsevale draamale sattus Nicki Minaj hiljuti ka seadustega pahuksisse. Minaj vahistati laupäeval, 25. mail Amsterdami Schipholi lennujaamas narkootikumide omamise tõttu, mistõttu pidi ta veetma umbes kuus tundi vahi all enne, kui talle lubati Hollandist lahkuda. Vahistamise tõttu pidi superstaar tühistama oma eeloleva kontserdi Manchesteris, mis tekitas fännides palju pahameelt.

Nicki Minaj’i käimasolev kontserttuur „Pink Friday 2“ on juba enne vahistamisintsidenti tekitanud fännides pahameelt. Sotsiaalmeedias levivad arvukad videod näitavad, kuidas Minaj’i kontserdid algavad tihtipeale kolm tundi planeeritust hiljem ning kuidas ta esinemised tunduvad olevat vaevumärgatava pingutusega, et fännidele hea show pakkuda.