Kethi Uibomägi tähistab 11. juunil enda 35. sünnipäeva. Telenägu, kes on varasemalt avalikult jaganud oma probleeme seoses vaimse tervise ja ületöötamisega, paistab olevat 35. eluaastat vastu võttes igati rõõmus.

Oma Instagrami story’des jagab Uibomägi tähelepanuväärset kingitust, mis ta sünnipäevaks sai. „Vägevad kingitused ikka sel aastal juubilarile,“ märkis ta foto juures, kus poseerib uhke mürkrohelise Jaguari kapotil.

Kuvatõmmis Uibomäe story'st

Sünnipäevalaps jagas ka väikest videoklippi enda uue sõiduki sisemusest. „Ja minu-nimeline matt isegi!“ õhkas ta heldinult, näidates auto jalamatti, millelt tema nimi vastu säras.

Kuvatõmmis Uibomäe story'st
Kuvatõmmis Uibomäe story'st

Kethi lisas veel, et viimase aastaga on tulnud tema ellu „kõik, mille eest alandlik ja sügavalt tänulik olla“.

Tänavu talvel jagas Uibomägi Õhtulehele, kuidas ta vahepeal lühikese ajaperioodi vältel 15 kilo juurde võttis. Kõik Kethi tervisenäidud olid korras, „kuid selgus, et see (kaalutõus - toim) oli lihtsalt keha reageerimine antidepressantidest võõrutamisele“. Nüüdseks on Kethi kaalunumber taas langusteel.

„Ma olin tõesti vahepeal selline õunakene ja eks ma kandsin ka siis vastavaid riideid, et lisakaalu varjata,“ nentis ta, ent lisas, et praegu on ta enda kehaga rahul just sellisena, nagu ta on.