Möödunud reedel esines kultusbänd 2 Quick Start Valgas suurel kahe linna ühispidustusel. 30 aastat lavalaudu vallutanud ansambel tekitas aga mõnele fännile, kes kontserdile läksid, pettumuse. Kroonikaga võttis ühendust fänn, kes ei jäänud kontserdiga rahule, sest tema väitel oli ansambli solist Pearu Paulus laval joobes.

Ka Pearu ise kinnitas väiteid Kroonikale. „Me ootasime oma esinemist poolteist tundi, sadas paduvihma ja oli väga külm,“ põhjendas ta. „Soojendasime end napsiga, et mitte päris ära külmuda ja läks paraku liiale,“ kahjatses laulja ja vabandas kuulajate ees.

Star FMi hommikuprogrammi otse-eetris arutasid saatejuhid, et selliseid asju tuleb artistidel ikka ette ning arvati, et Pearu on kõigest inimene. Külalissaatejuht Ott sõnas, et temalgi on sarnaseid juhtumeid olnud, lihtsalt keegi ei ole neid hästi videole talletanud ja teistele näidanud.

„Ikka on juhtunud, et oled joviaalse peaga lavale läinud,“ sõnas Ott, kes on juba 15 aastat muusik olnud. „Ja muidugi on neid inimesi, kes pärast kritiseerivad, on ka neid, kes ütlevad pärast, et „ikka juhtub“, aga ma arvan küll, et kui ma vaatan enda kolleege ümberringi, siis ikkagi kõigil on aastate jooksul seda ette tulnud ja ma arvan, et me ei peaks nii teravalt nendesse situatsioonidesse suhtuma.“

Samas sai Ott aru inimestest, kes maksid piletiraha ja etteastes pettusid. Nendel fännidel soovitas ta raha tagasi küsida. „Inimestel tuleb paraku vahel harva selliseid asju ette,“ lisas ta.

Pidustuse kontserdipilet maksis eelmüügist 15 eurot, peopäeval tuli väravas pääsme eest välja käia 20 eurot.