Cooperi (49) uus stiil koosneb täishabest, millel on täiesti karvutu lõuapiirkond. Selle välimuse saavutamiseks ajas ta maha ala oma alahuule all ja kogu lõua, jättes alles ainult vuntsid ja põskhabeme.

Pärastlõunaseks jalutuskäiguks kombineeris Cooper oma pilkupüüdva habeme sirgelõikeliste teksade, 170-dollarilise Wax Londoni tikitud särgi ja Nike Air Jordanitega. Cooperi uus välimus tõmbas paparatsode tähelepanu, kui ta oma seitsme-aastase tütrega käest kinni jalutas. Tütart Lea de Seine’t jagab ta eksabikaasaga Irina Shaykiga.

Cooperi värske stiilipaljastus tuli vaid mõned päevad pärast seda, kui ta nautis õrnust täis kohtinguõhtut oma tüdruksõbra ja modelli Gigi Hadidiga. Paari, kes on käinud kohtingutel alates eelmise aasta lõpust, märgati restoranilauas kallistamas ja suudlemas.

49-aastast Bradley Cooperit ja 29-aastast Bella Hadidi märgati esmakordselt kohtingul 2023. aasta oktoobris. Kinnituse oma suhtele andsid nad selle aasta jaanuaris, kui neid nähti Londonis puhkuse ajal käest kinni hoidmas. Sellest ajast alates on paari nähtud veel nii mõnelgi avalikul üritusel koos, sealhulgas eelmisel kuul Pariisis Taylor Swifti läbimüüdud Eras Touri kontserdil, kus viibis nendega ka lauljatari poiss-sõber Travis Kelce.