Täna tähistab Briti saatkond kuningas Charles III sünnipäeva, mille puhul on Pirita Kose residentsi kutsutud mitmed tähtsad näod, kelle seas ka Romi Hasa koos Indrek Simmiga.

Paar tervitas naerusuiselt Briti suursaadikut ning saabus seltskonda kaunis armupilves.

Vastuvõtt Briti Saatkonnas 12.06.2024

„Jah, ta on minu uus kallim. Tutvusime aasta tagasi tele-reality tutvumissaates „Sellest saab meie suvi“. Koos oleme tänavu aprillist,“ sõnas Romi Kroonikale pärast Stingi kontserti.

Romi Hasa tutvustamas Briti suursaadikule oma kaaslast Indrek Simmi.

Alates 2021. aasta augustist töötab Romi Hasa Kuku Raadios, kus ta on „Kuku pärastlõuna“ üks saatejuhtidest. Ta on ka Kanal 2 hommikuprogrammi „Telehommik“ üks saatejuhtidest ja tõsielusarja „Sellest saab meie suvi“ saatejuht.

Saate „Täistund“ režissöör Indrek Simm on teinud muu hulgas saateid „Ärapanija“, „Pilvede all“ ja „Rakett 69“, praegu on ta põhiliselt režissöör saates „Täistund“. Ta on Eesti üks viljakam telerežissöör. Romi Hasa on Kanal 2 eetris hommikuprogrammiga „Telehommik“, mida juhib koos Kuku raadiost tuttava Kristjan Goldiga. „Telehommik“ on eetris kuni 21. juunini, olümpia ajal teeb Romi Kuku raadio hommikut koos Brita Alasega.