Modell Kendall Jenner (28) ja Puerto Ricost pärit muusik Bad Bunny (30) jäid sel kevadel juba mitmendat korda paparatsode kaameraseilmade. Tundub, et endise paari armuleek on taas täielikult lõkkele löönud.

Viimati nähti Kendalli ja Bad Bunnyt mai lõpus koos ühest hotellist välja hiilimas. Nüüd sattus endine paar aga kaamerate ette olles romantilisel õhtusöögil. Kendall kandis intiimsel õhtusöögil punast kleiti ja räppar musta pusa ning nokamütsi, millega oma nägu varjata püüdis.

Uued kõlakad selle kohta, et Kendalli ja Bad Bunny armuleek on taas süttinud, said võimust pärast seda, kui nad mõlemad väisasid mai alguses New Yorgis toimunud suurt moepidu Met Gala. Ühe allika sõnul olid nad istunud samas lauas ning naernud ja flirtinud terve õhtu, vahendab Page Six.

Esimest korda seostati räpparit ja modelli paarina eelmise aasta veebruaris. Kuigi Kendall Jenner ja Bad Bunny üritasid toona oma tärkavat suhet vaka all hoida, siis hoolimata nende pingutustest see nii ei läinud. Nad jõudsid käia ühes Los Angelese linnas asuvas restoranis einestamas ning sattusid sealt lahkudes paparatsode ette.