Zemfira astus lavale umbes tunniajalise hilinemisega. „Tere õhtust, Tallinn!“ tervitas Zemfira publikut. Zemfira kontserdi avalauluks oli „Tabletki“.

„Ma väga armastan Läänemerd. Ma tunnen ennast nagu kodus,“ ütles Zemfira lavalt.

Viimati esines Zemfira Tallinnas kaheksa aastat tagasi. Lauljanna kontserdile tuldi kohale naaberriikidest ja kaugemaltki Euroopast. „Nii palju inimesi tuli kohale. Mõni on lausa kella kaheksast saadik siin (Unibet Arena ees - toim). Inimesed on siin toredad ja sõbralikud. Nii äge, et selline inimene meid ühendab,“ jagas oma emotsioone ja muljeid spetsiaalselt Zemfira kontserdile Riiast tulnud neiu.

Vaata, kes Zemfira kontserdile saabusid!

Reede hommikul sattus vanalinnas Zemfirale vastu valvas piltnik, kelle sõnul oli Venemaal välisagentide nimekirja lisatud lauljatar probleemi ees. „Ta suitsetas hotelli lähedal ja pärast seda üritas pikka aega leida prügikasti, et sigaretikont välja visata, kuid ei suutnud seda leida,“ kirjeldas piltnik olukorda.

Olukorda järginud noormees tunnustas lauljatari selle eest, et ta võõra riigi pealinna koniga risustama ei hakanud. „Tegemist on ikkagi väga kultuurse inimesega,“ märkis piltnik.

Vaata pilte SIIT!