Õhtulehele antud intervjuud paljastas Eesti kuulsaim sisulooja ja telenägu Andrei Zevakin, et ei tee ei pulma- ega lapseplaane, vaid laseb neil lihtsalt juhtuda. „Ma ei tea, mul kõik kulgeb jooksvalt. Mulle lapsed väga meeldivad ja ma tahaksin endale kolme last vähemalt, aga kõik juhtub jooksvalt, ma ei planeeri väga ette, mulle meeldib spontaansus ja uudishim. Kui kõik on planeeritud, siis kõik on väga igav,“ rääkis Zevakin antud interjuus.

Andrei Zevakini väljavalituks on Kelli-Karita Jefimov. Seda, kas Kelli-Karita Jefimova ja Andrei Zevakin on paar, spekuleeris meedia esimest korda juba 2021. aastal, kui käidi koos „Eesti otsib superstaari“ salvestust vaatamas.

Alates sellest, kui Zevakin lauljatar Merilin Mälgust lahku läks, on noormees oma suhtestaatust kiivalt saladuskatte all hoidnud. „See ongi sisuline küsimus,“ on Zevakin vastanud kelmikalt meediale, kui temalt on suhtestaatuse kohta uuritud, jättes õhku nii või teise vastuse.

Andrei ja Kelli-Karita jäid viimati kaamerate ette tänavu aprillikuus EFTA galal ja maikuus Eleryn Tiidu albumi esitlusel.