Välismeedia kihab viimasel ajal uudistest, mis väidavad, et Jennifer Lopezi ja Ben Afflecki paar aastat tagasi sõlmitud abielu on karil. Paar ei ole alates maikuust eriti koos aega veetnud ning tundub, et nad elavad täiesti eraldi elu. Paarile lähedased allikad on märkinud, et superstaaride suhe on pausil, kui mitte veel läbi, vahendab Daily Mail.

Värsked paparatsofotod kinnitavad, et näitleja Ben Affleck veetis USA isadepäeva koos oma endise abikaasa Jennifer Garneriga, samal ajal kui tema praegune abikaasa Jennifer Lopez avaldas talle südantsoojendavat sõnumi sotsiaalmeedias.

Värskel kohtumisel kandis Affleck musta pusa ja Garner musta t-särki ja halli beiserit.

Lopez jagas USA isadepäeva puhul aga üllatavast story’t Instagramis, kus soovis Benile „head isadepäeva“, kirjutades juurde, et näitleja on „kangelane“. Affleck postitusele avalikult ei vastanud.

Ben Affleck oli abielus Jennifer Garneriga aastatel 2005–2018. Endisel paaril on kolm last: Seraphina (18), Violet (15) and Samuel (12).

Affleck ja Lopez olid kihlatud aastal 2002-2004 ning soojendasid oma suhte üles taas pea 20 aastat hiljem. Aastal 2022 abiellusid superstaarid Las Vegases toimunud tseremoonial.