Kodumaa tolmu jalge alt pühkinud Ari Matti Mustonen jagas sotsiaalmeedias vägevat pildijäädvustust superstaari Joe Roganiga, kelle podcast „The Joe Rogan Experience" on Spotify kuulatuim taskuhäälingusaade. Enne ülemaailmselt tuntuks saamist alustas oma karjääri Rogan koomikuna.

„Aitäh, Joe Rogan,“ kirjutas Ari Matti lühidalt mustvalge fotojäädvustuse alla, kus nad rõõmsameelselt Roganiga poseerivad. Ka mitmed kodumaised staarid elavad Ari Mattile pildi all kaasa, nende seas muusik Joosep Järvesaar. „Kõva asi, raisk,“ kirjutas ta kommentaariks.

„Kolisin Eestist ära ainult seetõttu, et saada võimalus maailma parimate koomikutega koos laval olla ja ennast proovile panna,“ sõnas Ari Matti nädalavahetusel Õhtulehele. „Igatsen kodu ja oma armsat publikut iga päev, aga tunnen isegi siin, kuidas eestlased hoiavad mulle pöialt ja tuult tiibadesse puhuvad.“

Hiljuti õnnestus Ari Mattil USAs oma teisegi iidoliga kohtuda, Kuuba-Ameerika päritolu koomiku ja näitleja Jose Antonio „CoCo“ Diazega. „Kui ma oma koomiku karjääri alustasin, kuulasin Joey komöödiaalbumeid lõputult,“ nentis Ari Matti mais.

Koomiku üks vanadest tuttavatest meenutas CoCoga tehtud fotode all, kuidas Ari Matti aastaid tagasi Kambodžas tema sünnipäeva fännina tähistas. „Kui ma sind Kambodžas kohtasin, tähistasid sa Joey Diazi sünnipäeva. Ma tean, et see tähendab sinu jaoks palju ja seda on lahe näha,“ märkis ta.