Go3 saatesarja „Üks nädal staariga“ kolmanda hooaja peategeleseks on Brigitte Susanne Hunt, kes on ennast nimetanud üheks kõige kuulsamaks eestlaseks. Hooaja teine episood on pälvinud palju tähelepanu Brigitte ülesvõttest peegli ees, kus ta väristab oma jalgu ning ütleb, et ta alustas aastat seana. Brigitte küsib Ott Kiivikalt, kas too märkas, et Hunt vahepeal paksuks läks. Palju vastukaja on saanud Brigitte äärmuslikud toitumisharjumused saates ja selle promomine oma noortele jälgijatele.

Saates vihjab Brigitte tulevasele fitness-modelli karjäärile ja mainib ka oma kahte kõrgharidust. Samuti tögab Hunt hüääne, märkides, „kes nemad üldse on“. Brigitte naerab, et nii võidetaksegi sõda ja Ott nendib seepeale vastu, et uus Sparta maskott on nüüd olemas.

Oma värskes blogipostituses rääkis Mallukas, mida tema Brigitte Susanne Hundi uuest sarjast „Üks nädal BSH-ga“ arvab. Blogija on mõlemat väljasolevat episoodi juba näinud. „Ma tahaks olla suuremeelne ja öelda, et ma pole seda absull vaadanudki, aga esimest episoodi vaatasime kogu sõbrannade pundiga ja selle reaction’it saate te näha alles sügisel, siis kui minu enda saade algab,“ lausus ta. „See on lihtsalt nii igav ja kurb saade,“ vihjas blogija BSH saatele.