Kardo uus väljavalitu on kriminaalhooldajana töötav Lisette, kellega ta kohtus interneti vahendusel. „Mina tundsin ikkagi juba esimesest õhtust ära selle, et Lisette on väga tore ja kuidagi täitsa teistmoodi,“ kommenteeris Kardo esmast kohtumist kallimaga.

Armunud paar elab juba mõnda aega koos - kokku koliti kiirelt, kuid Kardo seda ei kahetse. „Ma saan olla ikkagi mees siin majas. Mallu oli üsna kärsitu,“ märkis Kardo, et tunneb end Lisettega koos elades igati hästi.

Tänavu talvel tuli tänu Brigitte Susanne Hundile saadetud anonüümsele vihjele ilmseks, et Mallukas (Mallu Mariann Treimann) pettis Kardot temaga abielus olles. Mees, kellega blogija pettis, oli ühe tema parima sõbranna kallim. Mallukas ameles sõbranna väljavalituga ja vahetas temaga vallatuid sõnumeid. Mallu kinnitas hiljem väiteid oma blogis.

„Ütlen täiesti ausalt, et sellist asja, et keegi mind naisena tähele paneks, või üldse märkaks, et mul tagumik on, no seda pulli polnud ammu ette tulnud,“ põhjendas ta vahejuhtumit. Siiski tunnistas blogija, et käitus toona isekalt.