Ansambel Supernova kitarrist ja laulja Rainer Michelson kirjeldab, et idee Ivo Linnale 75. sünnipäeva puhul omanimeline täht kinkida pärineb bändi kitarristilt Vilho Meierilt. Bänd ostis ametliku sertifikaadi ning nimetasid tähe muusikalegendi järgi. Täht on piisavalt hele, et seda isegi palja silmaga vaadelda. „Mõtlesime, et Iffil on hea mõnikord Muhus, oma talus, istuda õhtuti ja vaadata enda tähte. Ja lisaks ansambli Supernova (täheplahvatus) poolt on just see õige kingitus,“ kirjeldab muusik portaalile Sky.ee.

Õhtulehele rääkis Ivo oma üllatuskingitusest lähemalt. „Supernova ansambli poisid tegid mulle tohutu üllatuse. Olen Kaksikute tähtkujus sündinud ja nüüd on taevas ametlikult üks täht Kaksikute tähtkujus, mis kannab Ivo Linna nime. See pidi olema palja silmaga ka nähtav, nii et ma hakkan asja uurima! Kui tulevad karged ja selged sügisööd, siis otsin Kaksikute tähtkuju üles ja selle tähe ka!“ räägib Ivo, kelle jaoks oli tegu tõeliselt südantsoojendava ja läbimõeldud kingitusega.

Supernova Ivo Linnale tema tähte kinkimas

12. juunil toimunud Ivo Linna kontserdil, mis toimus Kuressaare lossihoovis, astusid külalisesinejana lavale tema poeg Robert Linna ja kauaaegne lavapartner Maarja-Liis Ilus. Muusikuid toetas ansambel Supernova. Kontserdil tulid esitusele kõik Ivo Linna hitid ja tema unustamatud laulud läbi aegade. Ivo Linna suur juubelikontsert toimus Tallinnas Unibet Arenal aga juba märtsis.