Kontserdil astusid üles segakoor K.O.O.R., Puuluup, Ivo Linna, Alika Milova, Ott Lepland, Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja Tanja Mihhailova-Saar. Lauljaid saatis Eesti Sõjaväeorkester dirigent Teet Raiki juhatusel.

Kontserdil osalesid Eesti Vabariigi president abikaasaga, president Kersti Kaljulaid, kaitseminister Hanno Pevkur, Kaitseväe juhataja Martin Herem ja paljud teised.

Ühise õhtujuhtimise debüüdi tegid Eda-Ines Etti ja Kristjan Gold. Kontserdi lavastaja on Veiko Tubin ja muusikaline juht Peedu Kass.

Lisaks kaunile muusikale heitis telesaade videolugude vahendusel pilgu ka fondi laste argipäeva ja kohtuti inimestega, kes panustavad igapäevaselt meie riigi kaitsesse.

Kaitseväe peastaabis planeeritakse Eesti kaitseväe tegevust ja seal asuvad ka Eesti kaitseväe juhataja tööruumid. Kindral Martin Herem tutvustas peastaabi tegemisi kaitseväelaste lastele ning viis vaataja ringkäigule, kuhu tavainimesed tavaliselt ei satu.

Kontserdiga kogutud annetustega toetab Carolin Illenzeeri Fond raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ning huvitegevust. Fondilt saavad toetust 72 last, kel on üks vanematest langenud või haavata saanud Eesti kaitseväe teenistuses. Tänavu toimus kontsert esmakordselt Kaitseväe peastaabi territooriumil, kus oli muusikalisest peost osa saamas ka 400 ajateenijat, liitlaste esindajat ja külalist.

Carolin Illenzeeri Fond on saanud oma nime 2005. aastal välismissioonil Iraagis langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütre Carolini järgi. Toona hakkasid veebel Illenzeeri kaitseväelastest sõbrad perekonda toetama ning loodi fond aitamaks sarnasesse olukorda sattunud peresid.

Oma panuse saab anda Carolin Illenzeeri Fondi helistades aastaringselt avatud annetusnumbritele:

900 6705 – 5 eurot
900 6715 – 20 eurot
900 6735 – 50 eurot